Comel Teruk! Peminat Seronok Tengok Emma Maembong Ajar Anak Buah Marah

Sememangnya hati manusia memang mudah tercuit apabila melihat keletah anak-anak kecil yang semakin membesar.

Pasti ramai antara korang yang follow anak-anak artis hanya kerana mahu melihat keletah mereka kan?

Tak dapat dinafikan keletah anak-anak kecil ni memang boleh buat kita tersenyum seorang diri.

Baru-baru ini netizen ada terlihat satu perkongsian pelakon cantik, Emma Maembong bersama anak buahnya.

Tersenyum netizen melihat keletah anak buahnya yang diajar untuk memarahi kakak yang mengganggunya oleh ibu saudaranya ini.

Ok lah, taknak cakap banyak, jom korang tengok video macam mana Emma ajar anak buah dia untuk marah.

Aduh lucu betul bila tengok dua beranak ni. Emma pun tak kurang kelakar juga. Pecah perut korang menahan ketawa melihat cara Emma mengajar anak buahnya itu.

Rata-rata Netizen merasakan pelakon tersebut dan anak buahnya sama-sama comel!

nadzirah.abrash: hahahaha soooo cute gilaaaaaaa. btw emma mcm takde beza dgn baby tu sama cute tho. baby tu pun pandai jee ahaha

buygoldmino: Melting tgk emma pandai layan budak2😅

muhamadhalimah: Suke tguk. Emma layan anak saudaranya..nampak sgt loving mima Tu!!

Jom tengok video penuh di bawah

Sumber: Instagram Emma Maembong via Media Hiburan

Kredit : kakikecoh